fbpx

Charlotte Gainsbourg slipper ny EP om en uge – “Such a Remarkable Day” ude nu

Foto: COLLIER SCHORR

Når Charlotte Gainsbourg den 13. december spiller en udsolgt koncert i Store VEGA og til næste år gæster Heartland Festival, er det med tre helt nye numre i bagagen. EP’en Take 2 udkommer om præcis en uge, fredag den 14. december.

Charlotte Gainsbourgs mørke, alternative electropop er i høj kurs her hjemme, og det er derfor et udsolgt Store VEGA, der torsdag den 13. december tager imod den fransk-britiske multikunstner. De heldige med billet kan nu føle sig endnu heldigere ved tanken om, at de højst sandsynligt får numre at høre fra den nye EP, Take 2, som lander dagen efter, fredag den 14. december. 

EP’en består af tre spritnye numre – lyt til åbningstracket “Such a Remarkable Day” nederst i artiklen – og to live-indspilninger af henholdsvis “Deadly Valentine” og et cover af Kanye West’s “Runaway”.

Oven på udgivelsen af albummet Rest i slutningen af sidste år, spillede Gainsbourg, som også er kendt som skuespiller i blandt andet en række af Lars Von Triers seneste film, en anmelderrost koncert på Roskilde Festival, og kort tid efter annoncerede hun koncerten i VEGA.  

TAKE 2 EP TRACK LIST

1. “SUCH A REMARKABLE DAY” – 3.37
2. “BOMBS AWAY”
3. “LOST LENORE”
4. “RUNAWAY”
5. “DEADLY VALENTINE – LIVE VERSION”

EP’en er produceret af SebastiAn, som blandt andet har arbejdet sammen med Kanye West og mixet af Tom Elmhirst, som har kunstnere som Adele, Lorde og David Bowie på CV’et.

I går kom det frem, at den populære kunstner også gæster Heartland Festival 2019, så alt tyder på, at Danmark langt fra er færdige med den kærlighedaffære, der i en årrække nu har stået på med Gainsbourg. 

Lyt til “Such a Remarkable Day” her:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com