fbpx

Christine and the Queens har udgivet Spotify singles med bl.a. live cover af Sades “No Ordinary Love”

Foto: Suffo Moncloa

Hør Roskilde-aktuelle Christine and the Queens’ unikke (live)fortolkning af den udødelige “No Ordinary Love” og upåklagelige liveopførelse af “The Walker”.

I sidste uge var franske Christine and the Queens blandt 18 nye navne til Roskilde Festival – og blandt vores fem favoritter. Hun har med albummet Chris, der kom på gaden i september, skabt en kæmpe – og meget velfortjent – hype, og skubbet til rammerne for, hvordan popmusik kan lyde anno 2018. Hun trækker tråde til både ældre artister som Prince og Michael Jackson og nyere navne som Haim, men holder det i et lydunivers, der i sidste ende kun kan forveksles med Christine and the Queens.

I dag er hun på gaden med to Spotify-singles, et koncept mange stjerner efterhånden har deltaget i, og det drejer sig om live-indspilninger af nummeret “The Walker” fra Chris og et alternativt utroligt-Christine and the Queens-klingende cover af Sades evergreen “No Ordinary Love”. 

Lyt til begge numre herunder og glæd dig til Roskilde 2019.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com