fbpx

Københavnske Augustine er ude med synth-tæt og dansable ny single

Foto: PR

Augustine tyr til mere elektroniske midler på “Falling from Windows”, som er endnu et stærkt udspil fra den københavnske trio.

Hvis du endnu ikke kender til gruppen Augustine, er det en alternativ popgruppe fra København med hang til svævende synth, groovy rytmer, legesyge detaljer og fængende melodier, som vi fik at høre på debut-EP’en In These Lights fra juni i år.

Gruppen har siden EP-udgivelsen arbejdet på nyt materiale, som lander engang i starten af 2019, og det er “Falling from Windows” første smagsprøve på. Nummeret kommer som kaldet til weekenden. Det er ikke det nye club-hit, men det slår lige så hårdt med en tung produktion på især trommerne, som står i stærk kontrast til den svævende, lyse vokal, der lægger sig let henover det tætte lydbillede. Gruppen gør brug af flere elektroniske elementer end hidtil, men kernen er stadig en stærk popsang, som dog stikker i en mere eksperimenterende retning mod slut i nummeret. Det fungerer sindssygt godt, især år kulminationen rammer til aller sidst.

Tjek “Falling from Windows” ud her og glæd dig til at høre, hvad Augustine har at byde på i det nye år. Det gør vi. 

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com