fbpx

Sigrid annoncerer debutalbum – ude i marts 2019

Foto: PR

Så skete det endelig! Sigrids debutalbum, Sucker Punch, lander 1. marts 2019. 

Det var næsten et spørgsmål om tid, før nyheden om debutalbummet fra det norske popstjerneskud Sigrid landede, og det blev så i dag. 

Sigrids navn kom på alles læber, da hun i 2017 udgav debutsinglen “Don’t Kill My Vibe” og indtog samtlige “hold-øje-med”-lister, radiokanaler, festival-lineups – you name it. Siden har hun udgivet de stærke EP’er Don’t Kill My Vibe (2017) og Raw (2017), som bød på hitsingler som “Plot Twist”, “Strangers” og “High Five”. 

Det er dog den seneste single “Sucker Punch” fra oktober, der lægger titel til debutalbummet, som udkommer via Island Records den 1. marts 2019. Om sin stil siger Sigrid i en pressemeddelelse: 

– Jeg fandt hurtigt ud af, at det bliver svært for mig at prøve at være noget andet, end hvem jeg er. Jeg har altid sagt, at hvis jeg skal gøre det her, er det nemmest at være mig selv og ligne mig selv, hvor jeg kan genkende mig selv.

Albummet kommer til at indeholde i alt 12 numre, men det er endnu kun “Sucker Punch”, “Strangers”, “Don’t Kill My Vibe” og den skrøbelige ballade “Dynamite”, vi kender navnene på. 

Sigrid skulle have spillet i Danmark til Noisey Festival, som desværre blev aflyst, og hun har endnu ikke nogle danske headlinere på programmet. Hun besøger dog Aalborg til juni, hvor hun varmer op for Maroon 5. 

I forbindelse med albumannonceringen har Sigrid sluppet en akustisk udgave af “Sucker Punch”, som du kan høre på Spotify herunder eller på din fortrukne streaming-tjeneste her

Sucker Punch album cover

Vi lavede et stort interview med Sigrid i forbindelse med hendes koncert på SPOT Festival sidste år, som du kan læse her. Hun fortæller blandt andet om begyndelsen på hendes karriere, om hvordan hun i starten slet ikke kunne synge, og om sin kærlighed for toplines. 

Tags:
,
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com