fbpx

Smukfest melder udsolgt af partout-billetter på blot 65 minutter

Smukfest-aktuelle Lukas Graham//PR

Endnu engang kan Danmarks næststørste festival melde udsolgt, og det tog lige præcis en time og fem minutter.

De seneste år har Smukfest fået til vane at melde udsolgt dagen, partout-billetterne bliver sat til salg, og det er på trods af, at kun ganske få navne er offentliggjort. Dette års festival blev udsolgt på halvanden time, og der gik blot 65 minutter, fra billetterne blev sat til salg klokken 10.00 i morges, til at næste års festival var udsolgt.

I lørdags annoncerede Smukfest Lukas Graham som det første navn til programmet 2019, og det navn publikum har ønsket allermest. I går fulgte så annonceringen af yderligere tre danske navne, nemlig Nik og Jay, TV-2 og Nephew. 

Smukfest kan i 2019 fejre 40-årsjubilæum.  

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com