fbpx

by:Larm annoncerer hele 15 nye navne – bl.a. danske Astrid Sonne, Bremer/McCoy, Puce Mary og Xenoblight

Foto: Atrid Sonne // Daniel Hjorth

Den norske musik- og branchefestival by: Larm kommer med et bredt udspil af kunstnere på tværs af genrer i deres nyeste tilføjelser til plakaten. Det rummer både eksperimenterende elektronisk musik, pop, svenske indie acts og tung metal.

Årets line-up til den norske musik- og branchefestival by:Larm er så småt ved at falde på plads, før den om en måneds tid endelig løber over stablen fra den 28. februar til den 2. marts.

Tidligere på måneden offentliggjorde festivalen 10 navne, blandt andet den danske R&B-producer og sangerskriver Erika de Casier og kvintetten Lowly, der netop i sidste uge udgav singlen “Baglæns”. I denne omgang bliver plakaten udvidet med blandt andet den elektronisk eksperimenterende kunstner Astrid Sonne og dub-jazz duoen Bremer/McCoy. Metal-programmet til by:Larm Black udvides også med finske Wheel og danske Xenoblight.

For at fuldføre en ellers allerede bred annoncering af kunstnere i diverse genrer, får festivalen også besøg af de svenske indie acts Chez Ali, Small Feet og Melby. Vi er også glade for at se den fremstormende popkunstner STORME (SE) og de norske popartister Hanne Mjøen og Jesper Jenset, nogle af de mange lovende popstjerneskud Norge synes at producere i massevis.

Dagens tilføjelser:

Astrid Sonne (DK)  
Bremer/McCoy (DK)
Chez Ali (SE)
Hanne Mjøen (NO)
Jay Glass Dubs (GS)
Jesper Jenset (NO)
Kosh (MA)
Melby (SE)
Pan Daijing (CO)
Puce Mary (DK)
SÂVER (NO)
Small Feet (SE)
STORME (SE)
Wheel (FI) (by: Larm Black)
Xenoblight (DK) (by: Larm Black)

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com