fbpx

Cruise afsted til lyden af danske Ozzy Wacko’s tilbagelænede hiphop på førstesinglen “Seizures”

Foto: Ozzy Wacko // PR

Hvis du går op i, hvad der sker på den danske hiphop-scene, kan du med glæde begynde at følge den 17-årige danske kunstner Ozzy Wacko, som i dag er kommet med første singleudspil “Seizures”.

Oskar Elholm står bag navnet Ozzy Wacko, der med sin nyeste single udviser internationalt potentiale. Den kun 17-årige rapper/sanger, der stadig går i gymnasiet, har tidligere selvudgivet de tre numre “BAD TING”, “Watch It Ring” og “OutTheBlu!”, men i dag er han ude med den første officielle single “Seizures” via det nye københavnske hiphoplabel Thursday Records, som blandt andet også repræsenterer Jack Prince og FLEXLIKEKEV.

Ligesom flere af sine labelfæller har Ozzy Wacko en international lyd med inspiration fra amerikanske rappere som Gunna og A Boogie Wit Da Hoodie. Den nyeste single “Seizures” bæres af Ozzy Wacko’s upolerede og rå Post Malone-lignende vokal. Sangen har en ‘cruisende’ stemning over sig, som skabes af den rumlige produktion med svævende synthoverflader og et tungt beat. Det giver plads til den unge rapper, som udviser overskud med et tilbagelænet flow. Ozzy Wacko udtaler selv om sangen:

– Jeg prøvede at ramme noget hvor lytteren kan dykke ned i og dyrke stemningen og teksten, men samtidig et track hvor man bare kan sætte sig tilbage og nyde trackets vibe, uden at tænke over hvad sangen egentlig handler om.

Nummeret er både intenst og letspiseligt, og hvis du også er hoppet med på Post Malone-bølgen, tør vi godt vove at påstå, at det er et nummer, du vil synes om. Udgivelsen er den første i en lang række af udgivelser i løbet af 2019, og vi holder skarpt øje med det nyeste skud på stammen på den danske hiphop-scene.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com