fbpx

FORPREMIERE: Lyt eksklusivt til norske Chain Wallets tredje udspil “World I Used To Call Mine” fra kommende nyt album

Foto: Chain Wallet // Øyvind Halsøy

I morgen lander singlen “World I Used To Call Mine” fra den norske alt-pop gruppe Chain Wallets kommende album ‘No Ritual’, MEN du kan allerede høre den lige nu og her! Vi holder eksklusiv forpremiere på det catchy nye nummer.

Den Bergen-baserede trio Chain Wallet har været i vores søgelys, siden de i 2016 udgav singlen “Muted Colours” fra deres selvbetitlede første album. Et album, der malede et dystopisk billede af det regnfulde Bergen, med melankolske temaer og historien om en forvirret hovedperson med uforløste ambitioner. På deres andet album No Ritual, der udkommer den 15. februar, føres fortællingen videre.

Chain Wallet har allerede udgivet to singler fra det nye album, “Ride” og titelnummeret “No Ritual”. Ligesom de to tidligere udspil har sangen “World I Used To Call Mine” masser af nerve. Med energiske og fremskyndende trommer får sangens vers en ‘on-the-go-feel’, mens omkvædende er fyldt med atmosfæriske guitar- og synthroller, som giver drømmende fornemmelser og lægger sig op ad hele albummets tema – en historie om en hovedperson, der fortaber sig i en anden virkelig i søgen efter nye meninger.

Landsfællen Chiara Cavallari fra det psykedeliske shoegaze-band FOAMMM har været med i udarbejdelsen af No Ritual, hvilket også høres i de tre singler med mere eksperimenterende lyde i produktionerne.

Vi kan ikke vente til, at No Ritual lander den 15. februar. Den nyeste single lover i hvert fald godt for resten af albummet. 

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com