fbpx

Jada er tilbage med den nye single “Lonely”

Foto: Sarah Liisborg

Der er klubstemning over den nye single, “Lonely”, der tegner lovende for Jada i 2019.

Hypen omkring den danske sangerinde Emilie Molsted Nørgaard aka Jada har været enorm, siden hun i starten af sidste år officielt single-debuterede med R&B-nummeret “Keep Cool”, som blev efterfulgt af andensinglen “Sure” og en række anmelderroste koncerter landet over – blandt andet på Roskilde Festival.

Men der var også en bagside af medaljen, for den stigende opmærksomhed fik også presset på den unge sangerinde til at stige, og hun meddelte i oktober via sine sociale medier, at hun måtte aflyse sin efterårturné grundet stress.

Efter nogle måneders pause er hun nu tilbage, og den nye single “Lonely” markerer således starten på en ny rejse, hvor Jada har haft tid til personlig udvikling. Om nummeret siger hun:

– Sangen handler om at være så bange for at blive såret, at man ikke tør kaste sig ud i hvad end man står overfor. I teksten er det i forhold til en romantisk relation, men følelsen af at man holder sig tilbage fra at følge sit hjerte af frygt for at blive ked af det, er noget jeg kender fra mange andre situationer i livet.

“Lonely” er endnu en stærk præstation fra Jada, hvis smukke vokal stadig står som kronen på værket. Samtidig bevæger nummeret sig i en mere klubbet retning, hvilket træder ind med teksten “but my heart is pumping go, go go”, som kulminerer i det fængende omkvæd.

I foråret tager Jada revanche fra de koncerter, hun i efteråret måtte aflyse, og kommer forbi Posten i Odense, Radar i Aarhus og VEGA i København, som i mellemtiden er blevet opgraderet fra Lille- til Store VEGA. Det kunne sagtens pege i retning af, hvordan 2019 kommer til at udfolde sig for Jada.

Lyt til “Lonely” via Spotify herunder eller via en anden streaming-service her.

Artwork: Amalie Smed Dawids


Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com