fbpx

Phoebe Bridgers og Conor Oberst har sluppet fælles album under navnet Better Oblivion Community Center

Foto: Nik Freitas

Rygterne har været flittigt spredt, i gennem flere måneder, om noget kaldet Better Oblivion Community Center. 
I nat blev det endelig afklaret, at navnet dækker over duoen Phoebe Bridgers og Coner Oberst, og deres nye
selvbetitlede album.

Der har siden i sommers floreret rygter om et samarbejde mellem Phoebe Bridgers og Conor Oberst. Bridgers tweetede i tirsdags telefonnummeret til Better Oblivion Community Center, hvor fans kunne ringe ind og høre en mystisk telefonsvarer. I nat blev mysteriet endelig opklaret, da det nye band uden varsel, udgav deres selvbetitlede album på digitale platforme (ude på vinyl og CD d. 22 februar). Albummet er udgivet via Dead Ocean og Playground Music i Skandinavien.

Phoebe Bridgers, der tidligere både har udgivet albummet Stranger in the Alps (2017) under hendes eget navn og EP’en boygenious (2018) med gruppen af samme navn (Julien Baker og Lucy Dacus), er nu gået i endnu et samarbejde. Den hårdtarbejdende kunstner har i sommeren og efteråret, sammen med Conor Oberst, indspillet det nyeste album i Los Angeles. Better Oblivion Community Center er produceret af Bridgers, Oberst og Andy LeMaster med hjælp fra nogle af deres venner, blandt andet guitaristen Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs, trommeslageren Carla Azar (Autolux, Jack White) og bassisten Anna Butters. 
I forbindelse med nattens albumudgivelse optrådte bandet med sangen ”Dylan Thomas” i The Late Show With Stephen Colbert, som kan ses her:

Duoen har tidligere arbejdet sammen på sangen “Would Your Rather” på Bridgers album Stranger in the Alps. Siden da har det musikalske samarbejde blomstret, som vi nu kan nyde i fulde drag.

Better Oblivion Community Center‘s trackliste:

1. I Didn’t Know What I Was In For
2. Sleepwalkin’
3. Dylan Thomas
4. Service Road
5. Exception To The Rule
6. Chesapeake
7. My City
8. Forest Lawn
9. Big Black Heart
10. Dominoes

Albummet kan høres her:

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com