fbpx

Selma Judith inviterer dig tæt ind på kroppen med andensinglen “Inner Thigh”

Foto: Carla Eleonora Feigenberg

“Inner Thigh” er endnu et stærkt og sensuelt R&B-track fra en lovende ny kunstner på den danske – og måske snart internationale – musikscene.

Det er ikke altid, at udgivelsesdatoen for en debutsingle matcher datoen for, hvornår en karriere tager fart, men det var faktisk præcis, hvad der skete, da danske Selma Judith den 17. september 2018 udgav debutsinglen “Kind of Lonely”. Inden da var hendes navn begyndt at florere i Haven Festival-regi, da hun spillede harpe med Dessner-brødrene, som hun også har gjort det for blandt andre MØ og Vera, men det var altså soloudspillet, der for alvor marekerede starten på, hvad flere kalder en af de mest interessante nye projekter på den danske pop-scene.

Ligesom “Kind of Lonely” og den ikke-officielt-udgivne “I’m A Mess” (lyt her) er “Inner Thigh” en forførende, engelsksproget R&B-affære, hvor Selma Judiths karakteristiske vokal topper en en tilbagelænet produktion og længselsfulde korstykker.

Selma Judith skal i slutningen af februar/start marts spille på den norske showcase- og musikbranchefesival by:Larm, som en af de forholdsvist få danske navne, der skal præsentere deres materiale for de mange internationale branchefolk, der hvert år gæster festivalen.

Lyt til “Inner Thigh” her, og glæd dig til de kommende udgivelser, vi forhåbentligt har i vente resten af året.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com