fbpx

SOAK annoncerer nyt album og udgiver singlen “Knock Me off My Feet”

Foto: Ellius Grace

Den irske kunstner var en af de yngste til nogensinde at vinde den prestigefulde Mercury Prize med albummet Before We Forgot How To Dream fra 2015. Nu er opfølgeren endelig annonceret efter massiv hype for singlen “Everybody Loves You”.

Den 26. april lander nordiske SOAKs andet album via Rough Trade Records/Playground Music i Norden, og det har fået titlen Grim Town. Annonceringen kommer i kølvandet på udgivelsen af den fantastisk smukke “Everybody Loves You”, som også landede på vores liste over de 25 bedste sange fra udlandet i 2018, og med albumannonceringen følger i dag singlen “Knock Me off My Feet”. Nummeret er mindre storladent end “Everybody Loves You”, men bestemt ikke mindre catchy, og den lystige indie-folkhymne tegner fortsat lovende for det kommende album.

Et af temaerne på albummet er paradokset mellem at være det bedste og det værste for sig selv, som også dannede ramme om førstesinglen. Bridie Monds-Watson, som SOAK rigtigt hedder, fortæller, at det nye album er:

 – a dystopia that I’ve created in my brain: me on the inside, processed into a pretend location. The way I could wrap my head around a lot of what I was going through was to make it feel like something quite physical and real. Once I had the idea of the album being an actual location, exploring the dynamics of this town and what it would look or sound like felt like the right way to give my mental state a personality […].

Grim Town tracklist:

01. All Aboard
02. Get Set Go Kid
03. Everybody Loves You
04. Knock Me Off My Feet
05. Maybe
06. Fall Asleep, Backseat
07. Crying Your Eyes Out
08. I Was Blue, Technicolour Too
09. Deja Vu
10. Scrapyard
11. Valentine Schmalentine
12. YBFTBYT
13. Life Trainee
14. Missed Calls

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com