fbpx

Stella Donnelly annoncerer debutalbum og udgiver ny musikvideo

Foto: Pooneh Ghana

Den australske singer-songwriter oplevede en massiv hype oven på den skønne debut-EP Thrush Metal fra 2017, og nu er det ventede debutalbum endelig annonceret.

Den 8. marts lander debutalbummet Beware of the Dogs fra den 26-årige kunstner Stella Donnelly via Secretly Canadian (bl.a. Whitney, Alex Cameron og serpentwithfeet) og Playground Music i Norden.

Donnelly har på sine tidligere udgivelser ikke været bange for at sige, hvordan hun har det eller tænker om andre mennesker (ofte mennesker, hun har lidt svært ved at relatere til). Således har hendes musik blandt andet været inspireret af uforskammede gæster, hun har betjent i løbet af sin tid som tjener, eller, som på den smukke “Boys Will Be Boys”, overgreb på kvinder.

Lidt samme tema går igen på den seneste single “Old Man”, som også kommer til at åbne det nye album, hvor Donnelly fortæller nogle sandheder om den mand, nummeret handler om: “Oh are you scared of me old man // Or are you scared of what I’ll do? // You grabbed me with an open hand // The world is grabbing back at you,” synger hun blandt andet.

Gennemgående for Donnellys fortællinger er den sarkasme, de bliver leveret med, som vi også blev charmeret af, da vi sidste år oplevede hende i live-format på The Great Escape Festival, og måden hun bruger sine personlige erfaringer i musikken har gjort de tidligere udgivelser til noget særligt.

Heldigvis kommer Beware of the Dogs angiveligt til at være et portræt af Stella Donnelly, og således en fortsættelse af den spændende linje, hun har lagt for sig selv.

Om albummet forklarer hun:


– this album made me feel like I was back in the driver’s seat. It was really liberating and grounding to realize that no one can f**k with this except me.

Til marts tager Stella Donnelly på en vidtrækkende turné, som desværre ikke inkluderer Danmark. Men du kan jo tjekke, hvor den hypede indie-artist befinder sig, hvis du har planlagt en tur ud over de danske grænser.

Beware of the Dogs tracklist

Cover art

1. Old Man
2. Mosquito
3. Season’s Greetings
4. Allergies
5. Tricks
6. Boys Will Be Boys
7. Lunch
8. Bistro
9. Die
10. Beware of the Dogs
11. U Owe Me
12. Watching Telly
13. Face It

Tjek videoen ud til åbningsnummeret “Old Man” her:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com