fbpx

Barselona forfører med den nye kærlighedssang “Åbne Arme”, udgivet i anledning af Valentinsdag

Den danske pop-duo bag hits som “Fra Wien Til Rom” og “Barcelona” er ude med ny single. Denne gang hylder de kærligheden med nummeret “Åbne Arme”, som er udgivet på hjerternes dag.

Foto: Sophus Wolf

Efterskole-vennerne Rud Aslak og Rasmus Theodor udgør bandet Barselona og har lavet musik sammen siden 2016. De fangede hurtigt Danmarks opmærksomhed, og de fik for alvor luft under vingerne, da de sidste år udgav “Fra Wien Til Rom”. Tidligere i år optrådte de ved P3 Guld, hvor de også var nominerede til prisen for nye talenter med stort potentiale: P3 Talent.

Nu giver de unge popsnedkere en musikalsk hyldest til kærligheden, og da det er Valentinsdag, har de i anledningen udgivet kærlighedssangen “Åbne Arme”. Sangen er afdæmpet og perfekt til aftenens romantiske stearinlys-middag med et forførende omkvæd, der fastslår at “alle går rundt og forelsker sig” og “alle har brug for kærlighed”. Det hele foregår selvfølgelig i bedste Barselona-stil, hvor ordene slæber sig på en måde, der giver hver sætning sin helt egen charme. Selv udtaler Barselona om sangen:

– Vi håber, at den kan være med til at sætte den helt rigtige stemning for de danske par, men også for dem der samler mod til at invitere personen de holder af eller er forelsket i på en hyggelig aften for to.

Barselona drager i år på forårsturné, der bliver sparket i gang den 10. april til et udsolgt Lille VEGA. De står dog også over for en spændende sommer med annoncerede shows på både Smukfest og Roskilde Festival.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com