fbpx

Britiske Dave annoncerer debutalbum oven på ny singleudgivelse

Foto: PR

Den hyppede rapper Dave annoncerer sit længeventede debutalbum og kom i torsdags med den politiske single “Black” og en tilhørende musikvideo.

Den bare 20-årige rapper Dave er en af de nyeste håb på den britiske hiphop-scene og har netop annonceret sit længeventede debutalbum Psychodrama. Albummet lander den 8. marts og trods sin unge alder har Dave allerede udgivet to EP’er og fået stor opmærksomhed i både ind- og udland – blandt andet med debutsinglen “Funky Friday”, der gik ind som nr. 1 på UK’s Official Chart. Den fremadstormende rapper har allerede kendte fans som Hans Zimmer og Drake. Sidstnævnte lavede da også et remix af sangen “Wanna Know”.

David Orobosa Omoregie har på alle måder cementeret sig som en talenfuld sangskriver og bringer med sin musik en masse politiske kommentarer, og den nyeste single “Black” er ingen undtagelse. Sangen har stærke socio-politiske budskaber og centrerer sig omkring racespørgsmål og etnicitet. I musikvideoen udforskes sort identitet og store ikoniske stjerner som Stormzy, Raheem Sterling, Ozwald Boateng OBE, Dina Asher Smith, Tiffany Calver og Damson Idris gæster også videoen.
Se den her:

Der er under to uger til Dave kommer med debutalbummet og vi kan næsten ikke vente.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com