fbpx

Danske Kinck blander trap-pop, R&B og hiphop på sin nye single “Hunger Pains”

Foto: Julian Knxx

Den dansk-senegalesiske sangerinde og sangskriver er ude med en ny single, der med sine elementer af trap-pop, R&B og hiphop nok skal sparke din uge godt i gang.

Kinck, som vi for et par uger siden kårede til Ugens Upcoming artist, udgav i fredags den nye single “Hunger Pains”. Artisten, der går under det borgerlige navn Stine Kinck, har været i musikbranchen i flere år og har eksperimenteret med forskellige projekter, hvor ‘Kinck’ er hendes seneste af slagsen. Det er vi ret høje over, at hun er gået i gang med. Kincks skæve og mørke lydunivers er charmerende og anderledes, og vi har glædet os meget til at følge med i hendes musikalske udspil.

Den eksperimenterende pop-artists single “Hunger Pains” har en lyd, der kunne være soundtracket til en Dracula-film blandet med et fedt og kraftfuldt beat. Midt i dommedagsstemningen mødes vi af Kincks unikke og hårde vokal, der får lov til at folde sig smukt og mere følsomt ud i omkvædet, hvilket klæder både nummeret og sangerinden rigtig fint.

Lyt til den nye single her:

Se, eller gense, desuden musikvideoen til singlen “Twisted”, hvor du bliver hevet ind i Kincks mørke univers, og du blandt andet kan se en af de mest sexede måder at spise nudler på:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com