fbpx

Danske Moon Loves Honey har udgivet endnu en animeret single – denne gang om tabt venskab

Foto: Martin Cederholm

Moon Loves Honey blander musik med animation i en serie af fire musikvideoer. Den anden udgivelse i projektet hedder “Every Night and Day” og er ude nu.

Den aarhusianske dreampop- og rockartist Moon Loves Honey er vokalist- og producer Jeppe Dengsø’s soloprojekt. Han skaber melankolske men håbefulde tekster, der bliver omsvøbt af drømmende melodier krydret med chillwave, house og shoegaze.

Efter det velroste debutalbum You Drift Away From Me i foråret 2018 og en turné i Danmark og Tyskland er han nu i gang med det næste udspil: fire singler udgivet mellem efterår 2018 og sommer 2019. Som en del af projektet har han slået sig sammen med animatorer verden over, der illustrerer de fire tilhørende musikvideoer med hver deres unikke stil.

Sidste uge kom Moon Loves Honey med den anden single til projektet “Every Day and Night”. Nu læner han sig ind i de poppede aner med et simpelt synth-beat og groovy baslinje. Men lad dig ikke narre af den poppede overflade; den dækker over følelsen af at være gledet fra nogen og ikke kunne komme videre. Det er blevet illustreret af animatoren Julien Piau i en sød men trist musikvideo om en pingvin, en hval og deres visnende venskab. Vi glæder os til at se, hvad resten af projektet har at byde på i de kommende måneder.

Hør sangen og se den fine animationsfilm her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com