fbpx

Den unge popkomet Maximillian vender stærkt tilbage med ny single “Beautiful Scars”

Foto: Jack Bridgeland

Den danske popsnedker Maximillian har taget en pause og er tilbage med sit første udspil i et år med singlen “Beautiful Scars”.

Den kun 20-årige talentfulde pop-kunstner Maximillian fik stor opmærksomhed tilbage i 2017, da han lagde en live-session af sangen “Feelings” ud på Youtube. Inden året var omme, havde han en pladekontrakt med Virgin EMI Records (Universal Music), og herefter tog tingene fart for det unge stjerneskud. Efter flere hitsingler som “Strangers” og “Hollow Days” og DR3 dokumentaren “Maximillians skyld” fra sidste år, tog sangeren en pause fra musikken. Singlen “Beautiful Scars” er hans første udspil i et år og er tydeligt en meget personligt sang, selv siger Maximillian:

– Sangen handler om min opvækst, om alt det, den har givet mig – på godt og ondt – og om livet, som ikke er perfekt. Og når man indser det, så er det sgu også helt ok.

Maximillian laver intuitiv godt pophåndværk og “Beautiful Scars” er ingen undtagelse – med et tilbagelænet beat og rumlige guitarfigurer får sangerens utroligt smukke vokal masser af plads på tracket. Lyt til sangen her:

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com