fbpx

Det britiske soul-håb Connie Constance annoncerer debutalbum og teaser med den ømme ballade “English Rose”

Foto: Lily Rose Thomas

Den fremadstormende bristiske kunstner Connie Constance annoncerer debutalbum English Rose og giver os første smag med en single af samme navn.

Det store talent Connie Constance begyndte allerede at udgive musik i 2015, da hun slap debutsinglen “Stars”, som skaffede hende stor bevågenhed både i ind- og udland. Den London-baserede kunstner blander i sin sange både jazz, soul, pop og indierock, som bæres frem af sangerindens karakteristiske vokal og catchy sangskrivning. Connie Constance var en af vores artist-to-watch i 2018, og nu får vi den længeventede nyhed, at debutalbummet English Rose kommer den 22. marts.

Titelnummeret kommer samtidig med albumannonceringen – med smukt klaverspil og en rå, upoleret vokal, leverer Constance en hypnotiserende øm ballade, der er et covernummer fra det britiske punkrock-band The Jams. En sang Constance har et stærk personligt forhold til:

– My stepdad used to play ‘English Rose’ all the time when I was young. Even back then, I realised how beautiful that song is. It reminds me of everything I love that is British. The main thing behind the album for me is trying to reshape the identity of the English rose. It’s like… what do British people look like now? Because we certainly don’t all look the same. And that’s part of my message: inclusivity. Asking what young UK people look like now – what are our English roses today? For me, it felt important to show how diverse this country is.

Albummet vil blandt andet også indeholde fanfavoritterne “Let Go”, “Yesterday” og den mere poppede “Fast Cars”, som skabte opmærksomhed med sin politiske kommentar i musikvideoen. På debutalbummet vil sangene også indeholde en socio-politisk vinkel med beskrivelser fra det britiske samfund. Den 23-årige kunstner har inviteret flere sangskriver med på albummet her iblandt andet tæller Mura Masa, Kwesi Darko, Dave Okumu og Alfa Mist. Vi glæder os til at høre flere sange fra det unikke talent, der udgiver debutalbummet English Rose den 22. marts.

Lyt til “English Rose” her:

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com