fbpx

Få weekenden lidt tættere på med Saxsyndrums nye single “Let Go” med tilhørende musikvideo

Foto: Tess Roby

Den Montreal-baserede gruppe er ude med en single som forspil til deres kommende album ‘Second Nature’.

Den elektroniske groove-trio Saxsyndrum har en simpel opskrift på deres tracks: saxofon, synthesizer og trommer – heraf navnet Sax-syn-drum. Gruppen har tidligere udgivet nummeret “Heartstring (feat. Holobody)”, der blander og leger med saxofonmelodier, fed percussion og lydeffekter, der kunne høre til en pacman-spillemaskine. På deres nye single “Let Go” er lyden blevet en anelse mere alvorlig og har fået et mere elektronisk feel over sig.

Trioen består af AP Bergeron på synth, Nick Schofield på trommer og Dave Switchenko på saxofon. For første gang har gruppen ved singlen “Let Go” haft Bergeron med som sanger, og de fortæller selv, at produktionen af deres kommende album har fået dem til at tænke deres gruppe ind i nye sammenhænge. Singlen er den første smagsprøve på albummet Second Nature, der udkommer den 12. april.

Musikvideoen til singlen “Let Go” klipper mellem gruppemedlemmernes færden i byen Montreal og et mørkt rum, hvor AP Bergeron går i trance til musikken. Giv slip, glæd dig til weekenden og se musikvideoen her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com