fbpx

Fallulah finder tilbage til sine rødder på den nye single “Bloodline”

Foto: Jakob Knudsen

Den dansk-rumænske sangerinde udgiver i dag sin nye single, der tager udgangspunkt i sangerindens ophav og nye familiestiftelse.

Fallulah er efterhånden blevet et velkendt navn indenfor den danske musikscene, med sin alternative pop/folk musik med balkanske referencer. Hun er nok bedst kendt for singlen “Out Of It” fra 2011, men der er sket en del siden da. Udover at Fallulahs lyd er blevet mere moden og eksperimenterende (hvilket klæder hende rigtig godt), har hun også stiftet familie. I 2016 fik sangerinden en datter, og hun fortæller, at netop denne livsbegivenhed har fået hende til at se tilværelsen i et andet lys. Fascinationen over at skabe et selvstændigt menneske, har fået Fallulah til selv at overveje, hvor hun kommer fra, og hvad hun er gjort af. Sangerinden har søge dybt ned i sine egne rødder, og derudfra skabt den nye single “Bloodline”.

På singlen bliver vi præsenteret for Fallulahs unikke vokal, hvor sangerinden funderer over livets cyklus, og alle de værdier hun har arvet fra sine forfædre. Hele det reflekterende aspekt kommer godt i spil på singlen, som i bedste Fallulah-stil trækker os ind i et drømmeunivers med balkan-beat og et luftigt kor som fint modsvar. I det hele taget ligger singlen sig godt mellem Fallulahs gamle og nyere eksperimenterende lyd, og er et fint bud på, hvordan hun nu skal tænke sig som mor og kunstner i en og samme person.

Lyt til singlen her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com