fbpx

FORPREMIERE: Norske Misty Coast ude med ny psykedelisk musikvideo til sangen “Loophole”

Foto: Sorina Reiber

Misty Coast er i morgen klar med ny musikvideo til sangen “Loophole” – MEN du kan se den eksklusivt lige her.

Duoen Misty Coast har i længere tid ligget og ulmet den norske undergrundsscene og efter en tur til Berlin i vinters, kom de to nordmænd tilbage med deres andet album Melodaze i bagagen. Medlemmerne Linn Frøkedal og Richard Myklebust kommer begge fra noise-pop bandet The Megaphonic Thrift, og er gået sammen for at skabe et psykedeliske rock univers. Den Bergen-baserede duo har med en kompromisløs attitude og masser af skrald på guitarpedalerne skabt nogle drømmende numre, der nu også får et visuel udtryk med deres nyeste musikvideo til sangen “Loophole”.
Vi bliver i videoen taget ind i et drømmende parallelunivers på den crowdede BarBarista i Bergen, med paraplyer i loftet og eksotiske drinks. Forsangeren Linn skaber et vakuum med musikken som soundtrack til hendes inderste tanker, og med slørede billeder og nummerets luftige vokal får videoen en syret stemning.

Shoegaze-duoen er ude med deres andet album, som du kan høre på diverse streamingtjenester, blandt andet her:

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com