fbpx

Foxygen annoncerer nyt album om det svære farvel

Foto: Nicky Giraffe

Det Los Angeles-baserede band forsøder foråret med udgivelsen af deres sjette album. 

Den eksperimenterende indie-gruppe Foxygen har netop annonceret, at deres album Seeing Other People udkommer den 26. april. Gruppen der beskriver sig selv som “Sad-Boy Plastic-Soul Adult-Contemporary Cartoon-Noir Music” er bestående af multi-talentet Jonathan Rado som instrumental tovholder og Sam France på en vokal, der næsten kunne minde om en ung Mick Jaggers. Rado har desuden tidligere samarbejdet med Chicago-duoen Whitney på det anmelderoste album Light Upon the Lake fra 2016.

Temaet på deres nye album Seeing Other People handler om afskeden, ikke kun i parforholdet, men også til en livsperiode, hvor de begge forklarer, at afskeden med de festlige 20’ere og den dertilhørende selvkritik og tvivl har været omdrejningspunktet for det kommende album.

I går udgav de singlen “Livin’ a Lie”, der kritiserer ungdommens narcissitske trang til iscenesættelse og berømthed. Her præsenteres vi for et lydbillede bestående af drømmende synths og varierende percussion suppleret af Sam Frances ord, der fastslår sangens budskab: “you’re name-dropping me all the time / You know I don’t really care for it / yeah you know that I don’t really care about it/ How does it feel to be livin a lie?”

Glæd dig til den 26. april, hvor albummet Seeing Other People er på gaden og slå indtil da ventetiden ihjel med den nye single “Livin’ a Lie” her:

Tags:
,
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com