fbpx

Hør det drømmende elektroniske hiphop-track “It Won’t Stop” fra den danske producer Lou Siefer

Foto: Navid Tollah

Fra Kolding til København: Lou Siefer har selv sunget, skrevet og produceret det nye nummer “It Won’t Stop”.

Lou Siefer har det sidste år spirret i den danske undergrundscene, hvor han har arbejdet under producernavnet Zatan. Her har han blandt andet produceret for hiphopskuddet $HYBXI, som vi også tidligere har dækket her på siden.

Nu er han flyttet fra Kolding til København og kaster sig ud på scenen med sin første udgivelse “It Won’t Stop” under navnet Lou Siefer. Nummeret svæver i en drømmeverden, hvor mørke toner omfavner dig sammen med et tungt beat, der hiver dig længere ind i Lou Siefer’s undergrundsunivers. Det hele blive bundet sammen af teksten, som er mindst lige så drømmende.

Nummeret havde premiere den 3. februar på Vidundergrunden på P3, og det er udgivet via hans eget nyopstartede pladeselskab Lou Siefer Experience.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com