fbpx

JASMIN bringer soul-pop fra Færøerne ud til resten af verden med den nye single “Remember”

Foto: Laila Mote

Den spritnye færøske soul-pop-gruppe er i dag ude med deres tredje single “Remember”, som er en smagsprøve på deres kommende EP i maj.

JASMIN er et musikprojekt bestående af færøske Bergur Fonsdal Johannesen, Vinjar Egilsnes Petersen, Harald Fonsdal Johannesen og Jasmin Mote. Vi har tidligere udpeget dem som et af de 19 danske navne, du skal holde øje med i 2019, så vi har glædet os til at høre deres nye udspil.

Gruppens nye single “Remember” er det første nummer, vi får fra deres EP, som udkommer i maj, og på den mødes vi af et slagkraftigt trommespil, flyvende keys og en stærk vokal fra gruppens frontfigur Jasmin Mote. Gruppen beskriver deres musik som upbeat electronica blandet med nordisk noir, og lige præcis denne kombination betyder, at JASMIN er det perfekte soundtrack til en grå mandag morgen såvel som en fed fredag aften. Selv udtaler gruppen, at deres inspiration udspringer fra hjemstavnen, men at de vil række ud i den store verden med deres musik:

– Vores musik er meget inspireret af denne helt specielle stemning, som altid er til stede på Færøerne, men vi har også valgt at blande det hele med et islæt af elektronika, hvilket er med til at give vores musik – ikke bare et lokalt, men også et mere globalt feel.

Gruppen placerer sig i krydsfeltet mellem den færøske feeling og globale verdenslyd, og det klæder den nye single “Remember” rigtig godt. Du kan høre den her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com