fbpx

Kå rapper om sodavand og selvtillid på den boblende nye single “7-up”

Foto: Tobias Rahim

Kå leger med det danske sprog og bruger sodavand som metafor for, at det hele nok skal gå på sin nye single “7-up”.

Man kan godt fornemme, at danske har skrevet sin nye single “7-up” en nat efter en bytur. Udover at den rent produktionsmæssigt ville begå sig rigtig godt i et beskidt setting på en mørk natklub, så refererer det lyriske aspekt til følelsen af at traske beruset alene rundt på klubben. Budskabet er, at det hele nok skal gå, og Kå hviler nok i sit eget selskab til at vide, at det hele ender godt, lige meget hvor hvileløst og vaklende, han begiver sig bedugget rundt i klubben.

Når jeg siger “7-up” så det egentligt bare lidt ordspil. Jeg snakker om, at jeg er på vej op af i forhold til succes med musikken. På samme tid så mener jeg også, at jeg er på vej op, i forhold til når alkoholen kicker ind, men det er mere en ting til lytteren at fortolke, udtaler Kå om nummeret, som du kan høre her:

“7-up” følger efter udgivelsen af “Ingen Stress” fra november sidste år, og Kå har brugt tiden siden da i studiet for at lægge sidste hånd på den EP, han udgiver i foråret.

Kå spiller sin egen headliner på Ideal Bar den 25. april i forbindelse med EP-udgivelsen, og derudover kan du fange ham live som support for De Danske Hyrder og Emil Kruse på følgende datoer:

De Danske Hyrder (support)

15. marts: Train, Aarhus
16. marts: Posten, Odense
29. marts: Store VEGA

Emil Kruse (support) 

11. april: Train, Aarhus
12. april: Gimle, Roskilde
13. april: Lille VEGA
18. april: Bygningen, Vejle
20. april: Skråen, Aalborg

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com