fbpx

Katinka deler dramatisk ny musikvideo til “To Veje”

Foto: Daniel Buchwald

Katinka udgav i oktober sidste år sit andet album Vokseværk, og er i dag ude med en smuk visuel fortælling til sangen “To Veje”. 

Den danske power-kvartet Katinka, der startede tilbage i 2012, er efterhånden et velkendt navn på den danske musikscene. Bandet har modtaget mange anerkendte musikpriser og har senest charmeret med albummet Vokseværk (2018), der blandt andet har hittet med nummeret “2000 meter I Frit Fald”. Med forsanger Katinka Bjerregaards kraftfulde vokal og ærlige sangskrivning er man altid sikret en utrolig nerve, der omfavnes af elektroniske vibes og akustisk inderlighed.
Det ømme nummer “To veje” er ingen undtagelse, og det tematiserer følelsen af at være faret vild og finde nye og andre veje at gå. I dag får vi fornøjelsen af en visuel historie til sangen, som er inspireret af den danske forfatter Jesper Wung-Sung. Selv siger Katinka Bjerregaard:

– Sangen ‘To Veje’ er inspireret af romanen “En anden gren”, der er skrevet af forfatteren Jesper Wung-Sung. Derfor skulle videoen også passe til det univers, der bliver beskrevet så smukt i bogen. Jesper Wung-Sung har været med til at “opfinde“ musikvideoen med os, og det er vi så glade for, da videoen og sangen på mange måde er en hyldest til hans historie. 

Den dramatiske video er filmet, klippet og instrueret af Daniel Buchwald. Kvartetten er på nuværende tidspunkt på Danmarks turné og gæster blandt andet Heartland Festival den 1. juni.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com