fbpx

Lauv & Troye Sivan er det ultimative tredjehjul i musikvideoen til “i’m so tired…”

Foto: Zhamak Fullad

Vi er bestemt ikke trætte af kombinationen af Lauv og Troye Sivan, der på nummeret “i’m so tired…” har skabt intet mindre end en smuk og velproduceret popsang. I dag kommer den visuelle fortælling til nummeret. 

Den 24-årige sanger, sangskriver og producer Lauv bærer mange hatte og har i den grad imponeret med sine hidtil catchy pop-tracks som ”I Like Me Better” og ”There’s No Way (feat. Julia Michaels)”. Han har også skrevet musik for blandt andet Demi Lovato og Charlie XCX, og udgav sidste år en samling af 17 sange som en playliste (en tendens flere kunstnere følger). Senest har han slået sig sammen med LGBTQ-popsensation Troye Sivan, som ifølge os, lavede et af 2018s bedste popalbum, Bloom. Derfor er det heller ikke overrraskende at de to poparkitekter i slutningen af januar, kom med singlen ”i’m so tired…”.

En tilbagelænet popbanger, der indkapsler begge kunstneres styrker på bedste vis. I dag er de klar med musikvideoen til, hvor vi starter med at se Lauv som akavet tredjehjul til en romantisk date på en kaffebar. Troye Sivan er ligesom Lauv ‘fluen på væggen’, på et kærestepars ‘roadtrip’, og begge er de, som der synges ‘trætte af kærlighedssange’.

Tags:
,
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com