fbpx

Louam hylder den hensynsløse kærlighed med ny sang og debutalbum

Foto: David Clifford-Holmes

Kærligheden, og alt hvad der hører til, bliver fortolket på den norske sangerindes nye album med den tilhørende titelsang “Wreckless Love”.

R&B-kunstneren Louam har i dag udgivet sit debutalbum Wreckless Love, og albummet med den tilhørende single af samme navn handler om kærligheden i alle dens afskygninger. På singlen “Wreckless Love” fortælles der om den hensynsløse kærlighed, og hvordan man længes efter det, der var engang. Nostalgien kommer også i spil i lyden, der klart er en hyldest af Loumas store kærlighed til inspirationskilder som Mary J. Blige, TLC og Destiny’s Child.

Louam har dog formået at holde på sin egen særegne lyd, som kan høres på både singlen og resten af albummet, hvor vi mødes af Louams luftige vokal, der kan gøre selv den største kyniker blød i knæene, og solide og stærke beats. Sangen kan give én lyst til at glemme alt om Valentinsdags kommercielle og lyserøde budskab og give den gas på et dansegulv i stedet.

Fyr op for din Valentinsdag – eller helt normale torsdag, hvis du synes det er noget pjat – og hør den nye sang “Wreckless Love” her:

Lyt til resten af Louams album her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com