fbpx

New Order annonceret til Northside 2019

Foto:New Order // PR

Det engelske band New Order er netop blevet annonceret til at spille på festivalen i smilets by.

Det, der startede som et projekt, som skulle bære musikken videre for Joy Division efter forsanger Ian Curtis’ død i 1980, er nu kendt som gruppen New Order, som vi får fornøjelsen af at opleve på Northside festival i år.

New Order har efterhånden nogle år på bagen, og er nok bedst kendt for deres hit “Blue Monday”, der med sin stabile fest-bas og disko-refererende synth kan få gang i de fleste dansegulve. Bandet har gennem årene været igennem op- og nedture, der blandt andet har budt på syv års pause fra 1993-2000. Netop 2000 var året, hvor de kom stærkt igen med soundtracket “Brutal” til filmen The Beach. Senest udgav de albummet Music Complete i 2015, så det bliver spændende at se, hvad de garvede musikere har gemt i ærmet til os, når de gæster dette års festival i Ådalen.

Få sat lidt kulør på din grå tirsdag ved at høre nummeret “Blue Monday” her:

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com