fbpx

Pasha er ude med den catchy nye hiphop-perle “Chili”

Foto: Christian Zervos

Pasha skyder weekenden ind med en danseklar single: “Chili” er lige til  fredags-playlisten. 

Det norske hiphop-stjerneskud Pasha har siden 2017 arbejdet sig igennem Norges hiphop-scene med energifyldte tracks som “P.Y.G” og “Colorblind”. Nu leverer han igen med den friske nye single “Chili”, der ligesom sine forgængere gør det svært at sidde stille – en perfekt start på weekenden.

Pasha har tidligere været ugens upcoming her på siden, og “Chili” gør os kun endnu mere sikre på det valg. Han har allerede opnået opmærksomhed i hele Skandinavien, og har fået stjernegode anmeldelser for sine liveoptrædender, blandt andet på sidste års SPOT festival.

Men Pasha stopper ikke der. I år tager han nemlig sine beats i kufferten og drager til USA, hvor de i den grad har noget at glæde sig til.

Lyt til “Chili” her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com