fbpx

Patrick Morris fra STRFKR debuterer med soloprojektet Class Photo

Foto: Eric Schwabel

Class Photos debutsingle kan sammenlignes med tidlig Weezer med et moderne, elektronisk twist.

Patrick Morris er måske mest kendt for tidligere at være en del af det succesfulde Portland-baserede indierock-band STRFKR. Siden er han flyttet til konens hjemland Norge, hvor han har arbejdet på soloprojektet Class Photo. Nu er han klar med debutsinglen “I’ve Been Cleaning Your Room”.

Nummeret kombinerer electro-funk med en alternativ rock-lyd, der kreerer en catchy indiefornemmelse a la tidlig Weezer med et moderne elektronisk twist.

Morris har slået sig sammen med en trommeslager og bassist og optrådte for første gang som Class Photo på festivallen Trondheim Calling tidligere på året. Han spiller også på off:Larm næste uge, som er by:Larms alternativ, til folk uden billet til selve festivalen.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com