fbpx

PREMIERE: Danske Natlyst leverer optimistisk melankoli med en artsy musikvideo

Foto: Therese Vadum

Natlyst fortsætter deres musikalske rejse med en ny single og tilhørende musikvideo.

Det Aarhusianske band Natlyst udgav i 2017 debut EP’en Ti Skridt, der med lyde fra alle sider trækker dig ind i en drømmeverden af strygere og klaverspil. At musikken opsluger så totalt er ikke en helt nem produktion. Hele 11 bandmedlemmer skal der nemlig til for at skabe Natlyst’s behagelige lyd, der gennem EP’en svinger mellem jazz og eksperimentel pop.

Siden den første udgivelse har de 11 musikere rejst rundt i landet og spillet koncerter i den danske undergrund. Natlyst har også spillet til Copenhagen Jazz Festival og en succesfuld koncert på SPOT 2017. Nu gør gruppen sig klar til udgivelsen af deres debutalbum Modig, der står til at ramme gaden den 7. marts.

Første udslag til det kommende album er singlen “Jeg Har Lyst”, der netop er blevet udgivet med tilhørende musikvideo på YouTube. “Jeg Har Lyst” er en blanding af melankoli og optimisme, der flyder sammen med forsanger og sangskriveren Amanda Drews’ smukke stemme.

Natlyst er ikke sky for at tage tunge emner op som seksualitet, depression og angst, og den nye single er ingen undtagelse. Den handler om “at have lyst til at have lyst” – følelsen af at have lyst til at have det bedre med sig selv og sin krop. Amanda synger blandt andet “Jeg har lyst til at have lyst, til at bo i min krop”.

Musikvideoen er en smuk visuel repræsentation af at have lyst til at elske sin krop. Den foregår skiftevist i en rosenrød drøm, hvor Amanda Drews kærtegner sin krop i smukke closeups, og i et mørkt rum kun oplyst af lysstofrør. Hvor hun det ene sted virker utrolig sårbar, ser hun sig selv i et romantisk lys i det andet.

“Jeg Har Lyst” er først tilgængelig på streamingtjenester ved albummets udgivelse den 7. marts, hvor Natlyst også tager på en lille releaseturné. Ind til da kan du nyde sangen og se den kunstneriske video her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com