fbpx

Roskilde-aktuelle brenn. vil redde rocken med ny, energifyldt single “Du og Jeg”

Foto: Isak Jenssen

De norske gutter er på banen igen med singlen “Du og Jeg”, og den blander to uvante genrer på en forfriskende ny måde.

Rockduoen brenn. består af Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen, og Norge har allerede forlængest fået øjnende op for de unge talenter. I 2018 kom de med upbeat-singler som “1 relasjon” og “Custom Girl” og spillede samme år på by:Larm. Nu er de ude med årets første single, “Du og Jeg”, og den skriger på opmærksomhed.

“Du og Jeg” har lige så meget pep i sig som deres tidligere singler, og den giver dig lyst til at hoppe rundt i stuen til det hurtige beat. Sangen benytter da også en uortodoks kombination af rock og såkaldt “russemusik” (norsk EDM), som brenn. på mærkværdig vis har fået til at fungere. Det har givet sangen technobeatet i midten og gør den til noget helt for sig.

– Det er ligesom en lidt uortodoks kombination; rock og russemusik, men vi tænkte ærligt bare “fuck it”. Sangen har “russebasstrommer”, og der er til og med sampling af porno i den?!

I år spiller brenn. selvfølgelig på Roskilde Festival, og de hiver eftersigende al energien med op på scenen. Drengene glæder sig i hvert fald selv:

– Lige siden vi startede med at lave musik sammen, har Roskilde været et uopnåeligt mål, men samtidigt har det været et HOT samtaleemne. Vi har været der hvert år med vennerne, siden vi fik lov af mor og for, så det bliver sygt faktisk at spille der. Roskilde for os har jo været som juleaften i 7 dage.

Rocken er måske på norsk, men hypen er helt klart til at forstå.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com