fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 5

Foto: Scarlet Pleasure //  Märta Thisner

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Scarlet Pleasure – “What A Life”

Den danske pop-trio Scarlet Pleasure får dig med sin nye single “What A Life” langt væk fra de grå og kolde dage i februar. Gruppen fortæller, at sangen er en hyldest til livets uvisheder og det at kaste sig ud i ting, uden at kende den endelige destination. Singlen er med sin sydlandske vibe et nyt men opfriskende bud og kan bestemt bruges til at peppe din fredag aften op. Singlen vil forhåbentlig også kunne opleves live, når Scarlett Pleasure til sommer gæster Roskilde festival.

ALMA – “When I Die”

Det finske stjerneskud på pophimlen ALMA har udgivet sin nye single “When I Die”. Forvrængede guitarriffs og et pitchet baggrundkor giver tracket lidt en emo-vibe. Det pulserende beat bliver dog flere gange afbrudt af mere poppede sekvenser, hvor ALMAs vokal svæver over rumklangsmættende synth. Som hun selv synger: “When I Die, I hope everyone get’s on their feet and motherfucking dance”
Danse vil vi helt sikkert gøre i aften, med den her sang på listen.

Broods – “Peach”

Det næste band finder vi helt på den anden side af jorden. Den New Zealandske duo Broods laver eksperimenterende elektro-pop og har lige udgivet deres tredje album Don’t Feed The Pop Monster. Her finder vi blandt andet den sommervibende pop-banger “Peach”, der på alle måder viser bandets sangskriverkvaliteter. Med masser af glimmersynth og hooket “everything’s looking peach now” er det dit nye go-to dansehit.

Ellers tilføjet:

Dune Messiah – Silence and Surrender
Nina Nesbitt – “Colder”
Clara – “Crazy”
Barselona – “Samme Båd”
Billie Eilish – “bury a friend”
Astrid S – “Someone New”
LÉON – “You And I”
Snakehips, Rivers Cuomo, KYLE – “Gucci Rock N Rolla (feat. River Cuomo & KYLE)”
Matt Simons – “Open Up”
Cage The Elephant – “Ready To Let Go”
Lemaitre – “Fast Lovers”
Haiku Hands – “Dare Your Not to Dance”
Bear’s Den – “Fuel On The Fire”
Theophilus London – “Whiplash (feat. Tame Impala)”
The Chemical Brothers – “Got To Keep On”
Stella Donnelly – “Lunch”
D/troit – “Let There Be Rock”

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com