fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 6

Foto: Mahalia // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Mahalia – “Do Not Disturb”

Den engelske R&B-kunstner Mahalia er ude med singlen “Do Not Disturb”, hvor hendes luftige vokal bliver viklet ind i et univers med catchy synths og følsomme violiner suppleret med et stabilt beat. Som altid præsenteres vi for Mahalias følsomme og sårbare vokal, og det klæder tracket rigtig godt.

Elliphant – “To the End”

Elliphant er kendt for at blande pop, electronic dance og rap, og har blandt andet samarbejdet med store kunstnere som Major Lazer, Skrillex og MØ. På hendes nye single “To the End” introduceres vi til en dyb arpeggiator-synth, der kunne lyde som baggrundmusikken til det svære ‘end level’ i et computerspil. Når det suppleres med et solidt beat og Elliphants bombastiske vokal kan man næsten ikke være klar til andet end at sparke weekenden i gang. Lyt til det her:

Dave Winnel & Eskayi – “One Thing”

Den australske artist Dave Winnel er ikke et navn man normalt vil se på vores liste over anbefalinger, men ved den nye single “One Thing”, gør vi en undtagelse. Det her nummer er et must til dansegulvet med sine off-beat hi-hats, flyvende synths, og en melodi der kunne lyde som en panfløjtespiller, der har drukket 20 kopper kaffe. Singlen får lige det ekstra ved med sangerinden Eskayis vokal og fede drops, og er en absolut go-to, når festen skal reddes fredag aften.

Ellers tilføjet:

Diplo & Octavian – “New Shapes”
Lou Siefer – “It Won’t Stop”
Kå – “7-Up”
Pasha – “Chili”
Vic Shinobi – “Something New”
Khalid & Disclosure – “Talk”
KIAN – “Childism”
Ariana Grande – “bad idea”
H.E.R. – “Think”
Ocean Park Standoff – “Good Time”
Aksglæde – “Store Ting, Lille Hoved”
Maren Morris – “Common (feat. Brande Carlile)”
Maverick Sabre & Jorja Smith – “Slow Down”
Hounded & Panama – “Hollow”
Elohim – “TV”

Lyt til playlisten her:

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com