fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 7

Foto: Lizzo // Luke Gilford

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

“Cuz I Love You” – Lizzo

Amerikanske Lizzo slog tidligere på året benene væk under os med den dansable popbanger “Juice”, der var den første smagsprøve på hendes kommende album. Nu er hun ude med titelsinglen “Cuz I Love You”, der trækker os tilbage i tiden til 60’ernes soul æra – med et godt skud af den funky energi, vi også så i “Juice”. Sangen er en storslået bigband-produktion, der virkelig viser os omfanget af Lizzo’s imponerende stemmeregister.

“On The Luna” – Foals

Det britiske alt-rock band Foals er tilbage med deres første nye musik siden 2015. Først udgav de singlen “Exits” i slutningen af januar, og nu har vi altså fået den nyeste single “On The Luna”. Begge singler er forløbere til albummet Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1, der er annonceret til at udkomme den 8. marts. Som titlen måske røber, kommer der også en part 2, der frigives til efteråret. Ind til da kan du rocke ud med den catchy “On The Luna” og glæde dig til, de spiller på Northside.

“1 SIDED LOVE” – blackbear

Rapper og sanger blackbear, der slog igennem med hittet “do re mi”, gearer nu helt ned med tracket “1 SIDED LOVE”. Sangen har en behageligt poppet R&B-lyd med triste undertoner, og det er næsten umuligt at lade være med at synge med på omkvædet. Den handler om den sidste tid i et forhold, der er ved at gå i stykker – men kun fra den ene side. “1 SIDED LOVE” er første bid af albummet ANONYMOUS, der udkommer til april.

Ellers tilføjet:

”New House” – Rex Orange County
”Wicked Rythm” – SKAAR
“Imagine if” – gnash
“I can’t have nice things” – CXLOE
“Please Me” – Cardi B og Bruno Mars
“Last Hurrah” – Bebe Rexha
“Way Too High” – Mike Perry
“Side Chick” – Tory Ruperto
“Sugar Is Sweet” – Sam Martin
“We Could Leave” – Mansionair 
“Dirty Water” – Yoshi Flower
“Happy Ever Now” – 22 Bullets (feat. Brandon Chase)  
“365” – Zedd (feat. Katy Perry)
“Gimma Gimma” – Kaka
“Silver Spoon” – Kill J
“Preach” – John Legend
“Greatest Love” – Ciara
“Hunger Pains” – Kinck

Lyt til playlisten her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com