fbpx

VAKTs nyeste single løfter dig op under skyerne

Foto: Astrid Lund Johansen

Den danske kvintet er ude med ny single, der med sit eftertænksomme tekstunivers og eksplosive omkvæd giver dig en lytteroplevelse, der kan pifte din grå februar måned op.

Den danske gruppe VAKT kommer med et nyt udspil i form af deres single “Under Blomstrede Kjoler”. Sidste år udgav gruppen dobbeltsinglen “På Tirsdag/ Tagfat”, hvor de definerede sig på den danske musikscene med deres mystiske og dybe instrumentale univers. Med Solvig Tora Ringhofs imponerende og kraftfulde vokal, får musikken lige dét ekstra, og løfter hele tracket op i en højere enhed.

Deres nyeste single “Under Blomstrede Kjoler” præsenterer os ved stærkt elektronisk percussionsspil og Ringhofs vokal, der får lov til at folde sig ud lokke os ind i VAKTs univers. Netop sammensætningen af det solide beat, den dæmpede guitar og den upolerede røst fra Solvigs side er med til at skabe en drømmende men samtidig hip lyd, man nærmest ikke har hørt magen til, siden Flødeklinikken stadig var aktive.

Drøm dig væk og giv singlen “Under Blomstrede Kjoler” et lyt her:


Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com