fbpx

Verdensstjernen Nas kommer til NorthSide

Foto: PR

NorthSide har netop annonceret den succesfulde rapper Nas som nyt hovednavn på årets festival.

New York-rapperen Nas har været en etableret spiller på rapscenen siden 1994, og en must-know artist for alle rap-fans. Nu har den aarhusianske festival NorthSide fået sikret det store navn til årets festival, der i år foregår fra den 6. til den 8. juni og allerede har offentliggjort hovednavne som Tame Impala, Alice in Chains, Migos, Bon Iver, Foals Khalid og New Order.

Nas står bag hits som If I Ruled the World (Imagine That) og Hate Me Now, og han har blandt andet samarbejdet med navne som Missy Elliott, Mary J. Blige og Kanye West. Desuden har rapperen teaset, at et nyt album skulle være på vej. Mon ikke vi bliver klogere på det rygte til sommerens festival…

Fang Nas fredag den 7. juni på NorthSide

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com