fbpx

Vic Shinobi går nye musikalske veje på singlen “Something New”

Foto: Emilia Staugaard

Vic Shinobi er hudløst ærlig i sin nye single bakket op af bløde jazztoner.

Danske Vic Shinobi tackler de svære sider af livet på sit kommende album, og den første single “Something New” er ingen undtagelse. Her synger den danske R&B-kunstner om et konstant behov for tryghed hos en partner kontra behovet for det nye og uopdagede – something new.

Det hele foregår over bløde toner og en smooth jazz-lyd, der meget passende giver sangen en lettere sørgmodig følelse. Det er en ny og mere personlig stilart i forhold til Vic Shinobis tidligere mere upbeat sange.

Det er behovet for nærvær, der driver singlen, så i den tilhørende musikvideo viser Vic Shinobi synge alene, afskåret fra sin partner på den anden side af en bilrude, kan man rigtig mærke de følelser, der er lagt i sangen.

Nummeret er skrevet af Vieeneesh Nayagesware og Joshua Duncan, og produceret af Daniel Rasmussen. Lyt til “Something New” her:

Det kommende album Soul Calibur er Vic Shinobis udtryksform for de mere hårde dele af livet. Albummet udtrykker blandt andet det svære ved at være 2. generationsindvandrer, og følelsen af at høre til to forskellige kulturer og være klemt fast mellem traditionerne fra begge sider.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com