fbpx

VIDEOPREMIERE: Blå Nætter er ude med ny single og annoncerer debutalbum

Foto: Nicolai H. Vilhelmsen

Det går fremad for Blå Nætter, der netop har udgivet singlen “Beruset & Fri” og annoncerer kommende debutalbum.

Det danske band, Blå Nætter, er aktuelle med deres nye single “Beruset og Fri” med tilhørende musikvideo. Tidligere har vi på redaktionen været begejstrede for deres single “Bøjet i Neon”, som vi har kåret som en af de 25 bedste danske sange i 2018. Deres kommende debutalbum vil også gå under navnet Bøjet i Neon og udkommer den 15. marts, hvor der vil holdes releasefest, både på Loppen i København den 14. marts og HeadQuarters i Århus den 16. marts.

‘Beruset & Fri’, er andet udspil fra det ventede debutalbum, og forsanger Simon Olsen forklarer, hvordan ‘Beruset & Fri’ handler om mødet med de svære følelser, og hvordan man kan forsvinde væk fra sine bekymringer og søge efter et pejlemærke. Olsen har blandt andet udtalt:

Nogle gange har man bare de der sorte dage, hvor man håber, at nogen vil træde til og agere en slags vejviser her i livet. Bare en der kan tænde et lille lys i mørket, man kan følge.

Og det er netop det, der er det gennemgående tema i bandets nye musikvideo, de selv har produceret. Her ser vi Simon rydde op i fortidens dunkle minder, mens han danser sig væk fra sine bekymringer.

Få en smagsprøve på, hvad Blå Nætters debutalbum Bøjet i Neon har at byde på, ved et lyt til deres nye single “Beruset og Fri” med musikvideo her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com