fbpx

“Autumn Home” er det seneste ambitiøse udspil fra M. Rexen

Foto: Troels Rasmus Jensen

M. Rexen er lidt af en verdensmand. Født i De Forenede Arabiske Emirater, for derefter at rejse verden tynd og til sidst lande i Danmark. Få lidt indsigt i hvor han føler sige hjemme med den nye single “Autumn Home”.

Vi har flere gange i løbet af det sidste halve års tid kastet kærlighed efter den genre-udfordrende M. Rexen, siden han blæste os bagover til UHØRT Festival 2018 – blandt andet var han Ugens Upcoming hen over julen og er samtidig blandt de danske navne, vi mener, du skal holde øje med i 2019.

Hvis man har hørt bare lidt af M. Rexens nuværende udgivelser, er man allerede klar over, at han sigter højt med sine projekter. Derfor er det også meget passende, at den ambitiøse kunstners debutalbum The United Kingdoms Part 1 – An Endless Sea of Honey blot er starten på et tredelt musikalsk værk. Dagens udgivelse “Autumn Home”, er andet udspil til det kommende album The United Kingdoms Part 2 – Animals of the Frozen Clouds. Den handler om et hjem, der ikke eksistere, fortæller M. Rexen.

– “Autumn Home” er et sted, jeg godt kan lide at gå hen til i mit hoved – selvom jeg nogle gange har sagt, at den handler om et bestemt sted, gør den faktisk ikke. Det er en vision jeg genskaber i mit hoved. Jeg gad vide om sådan et sted kunne eksistere et eller andet sted derude og bare venter på, jeg ankommer – der er mange ting på stedet, der ikke bliver beskrevet i sangen – jeg har antaget, at en af ånderne levede der eller noget.

M. Rexens næste album udkommer den 15. marts, og i slutningen af marts tager han et smut forbi København, Aalborg og Svendborg for at spille koncerter – og vi kan kun anbefale stort at se ham live.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com