fbpx

Barselona lægger soundtracket til den tidlige forårsvame med en feel-good dobbeltsingle

Foto: Sophus Wolf

De unge stjerneskud bag Barselona stryger utrætteligt videre hen over den danske nattehimmel, og de er nu klar med den seneste udgivelse – dobbeltsinglen “Bankende Hjerter” og “Fridag pt. 2”

Kun små to uger er der gået siden de to unge, 18-årige drenge bag Barselona udgav Valentines-singlen “Åbne Arme”, og duoen er bestemt ikke i færd med at sætte farten ned. Nu er de ude med dobbeltsinglen “Bankende Hjerter” og “Fridag pt. 2”, der på hver deres måde kan sætte et smil på læben.

“Bankende hjerter” giver en optimistisk og hjertevarm melodi fra sig, og sporer dine tanker hen på de nærmeste venner, som er der for en, når man har brug for det. “Fridag pt. 2” er, som navnet antyder, en fortsættelse af et tidligere track. Den handler om en sommer getaway for to, men der har sneget sig en smule usikkerhed med ind i en ellers romantisk sang, der er lige til en feel-good dag på stranden. Selv fortæller drengene:

– Vi har udgivet to numre, der på hver deres måde betyder en hel del for os. “Bankende Hjerter” er vores hyldest til venskabet – til dem der griber dig, når du falder. (…) På “Fridag pt. 2” tager en dreng og pige i sommerhus for at være alene og for at lave ingenting – sammen. Den handler også om den tvivl, der kan opstå i et forhold – deler man nu de samme forventninger og tanker om hinanden?

Barselona står overfor en forårsturné, der løber af stablen den 10. april i Lille VEGA og sender dem forbi landets største byer, og så er de annonceret til både Roskilde Festival. Smukfest og Northside Festival. Ind til da kan du lytte til den nye dobbeltsingle her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com