fbpx

Barselona udgiver hele to debutalbums om en uge

Foto: Sophus Wolf

Den utrættelige danske duo træder ud af en måned spækket med nye single udgivelser og sparker foråret ind ved at annoncere ikke bare ét, men to nye albums der bliver udgivet i næste uge.

Okay, det er mindre end en uge siden, vi sidst har skrevet om Barselona, men det er svært at lade være, når de to drenge er opsatte på at få deres billede sat i ordbogen under definitionen af “fremadstormende”.

På den lille måned der gik mellem den 1. februar og den 1. marts udgav duoen med jævne mellemrum sangene “Samme Båd”, “Åbne Arme” og dobbeltsinglen “Bankende hjerter” / “Fridag pt. 2”. Det er i forvejen en håndfuld, men Barselona har en ekstraordinær drivkraft og er ikke til at stoppe, så nu har de annonceret deres to første, fulde albums; Hjertebank og Legebørn der begge lander den 15. marts.

Begge albums omfavner hvert sit musikalske univers, og den unge duo på kun 18 og 19 år udforsker genregrænser og tendenser på den kommende trackliste. I forbindelse med udgivelsen tager Barselona på forårsturné til de fire største danske byer.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com