fbpx

Charly Bliss mixer alt. rock og power-pop på den energifulde nye single “Chatroom”

Foto: Ebru Yildiz

Bandet Charly Bliss har udgivet den uhæmmede og energiske single “Chatroom”, der efter frontkvindens egne ord er “et kæmpe ‘fuck dig'”.

Det New York-baserede alt. rock band Charly Bliss har siden udgivelsen af deres første EP i 2013 udforsket genrer og grænser, og i 2017 udgav de deres debutalbum Guppy, der kombinerede deres rockede lyd med catchy pop hooks. Nu er bandets næste album Young Enough på trapperne, med udgivelse den 10. maj, og den seneste single “Chatroom” er en forsmag på, hvad vi kan forvente fra det kommende album.

Young Enough drager Charly Bliss endnu mere på deres forkærlighed til pop, og “Chatroom” er sammenstødet mellem bandets alt. rock rødder og energisk power-pop. Det kulminerer i en upbeat banger, man ikke kan lade være med at høre på repeat, og det bliver kun hjulpet på vej af de energifyldte vokaler fra frontkvinde Eva Hendricks. For Eva ligger der dog meget mere under al festligheden. Hun fortæller selv om et tidligere forhold:

– I was sexually assaulted by someone I dated and I wrote “Chatroom”, and most of Young Enough, as a way of processing that experience and explaining it to myself. ‘Chatroom’ is a song about reaching ecstatic joy through consuming rage. Simply put, it’s a colossal ‘fuck you’ and a celebration of reaching the point of a ‘fuck you’ that isn’t diluted by self-blame or apologies.

Sammen med den nye single kom der også en tilhørende musikvideo. Videoen drager paralleller fra deres forhold til en kult og viser os en verden af kontrol og manipulation, inden vi til sidst ser Evas flugt fra kulten, hånd i hånd med en ven. Vi glæder os til at se hvad det kommende album har at byde på!

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com