fbpx

Danske Favor er ude med disco-nostalgi på singlen “Call My Name”

Foto: Dennis Morton

Favor er en god blanding af det bedste fra 70’erne og 80’erne, og i hans nyeste single er der drysset lidt disco ind over.

Favor blev skabt af Jeppe Gade Hvirvelkær, der i 2015 egenhændigt drog på verdensturné – kun væbnet med sin guitar og en god spand gåpåmod. Efter to år med koncerter på gadehjørner og pubs fra New York til Sydney, mødte han en producer, der gjorde drømmen en realitet.

Lyden af Favor er indbegrebet af 70’er folkrock blandet med 80’ernes popstjerner, to meget indflydelsesrige genrer gennem Jeppes barndom. I 2018 udgav han debut-EP’en Lightweight for the Heavyhearted, der viste, at de to musiske veje sagtens kunne forenes i catchy retropop med lidt moderne krydderier.

Nu er Favor ude med den nyeste single “Call My Name”, og denne gang er der også lidt disco-smag i tracket. Den tilhørende musikvideo er del to af en triologi-serie af videoer, og den tilføjer kun endnu mere til nostalgien, når den skildrer et par på en scene, der med afdæmpede jordfarver tager os tilbage til 70’erne.

Nummeret er en forløber for et endnu unavngivet debutalbum, der står til at udkomme i den sidste halvdel af 2019. Indtil da spiller Favor blandt andet to koncerter med Shy Shy Shy her i foråret, samt et show på festivalen Arctic Sound på Grønland.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com