fbpx

Danske GRETA udgiver drømmende synthpop med debutsinglen “BAD LOVERS”

Foto: Dennis Morton

Står du og mangler din næste musikalske besættelse? Så skal du ikke lede længere, for GRETA er her for at give din dag et skud catchy 80’er synthpop.

GRETA er Greta Geschenks soloprojekt, og hun har nu givet os første smag på, hvad vi kan forvente fra hendes side, og det ser lovende ud. Singlen “BAD LOVERS” forener en groovy baslinje med luftige vokaler og drysser en god mængde 80’er-lignende synthpop på for en god ordens skyld.

Sangen er indspillet i Berlin i samarbejde med den norske producer FARAO og har i lang tid kun eksisteret som en “skitse eller lydcollage”, men GRETA fortæller, at den utrolig hurtigt fik ben at stå på, da hun først kom i studiet.

– Jeg var meget inspireret af samarbejdet med FARAO og så byen, som jeg jo havde været i 100 gange før og nu så på med helt nye øjne. Det er en sang som blev til utrolig hurtigt i studiet – faktisk bare på en dag. (…) Sangen handler om at miste jordforbindelsen i et forhold, og spørgsmålet om hvorvidt man kan finde kærlighed, der varer ved.

GRETA har mange musikalske jern i ilden, og ud over det nye soloprojekt, er hun også en del af girlbandet Ida Red, der netop har startet deres Danmarkstourné. Hør “BAD LOVERS” og se den trippy musikvideo her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com