fbpx

Danske Mekdes leverer en charmerende international lyd med singlen “On My Mind”

Foto: navidtollah

Hun er kun 19 år, men R&B sangeren Mekdes flotte stemme leder allerede nu tankerne hen på navne som Ella Mai og H.E.R.

Det er en storladen stemme, der strømmer ud af den kun 19 år gamle Mekdes. Hun holdt sin debutkoncert under Aarhus Festuge for kun små seks måneder siden, og i tiden efter er det gået stærkt for den unge musiker, der blandt andet har opvarmet for Iris Gold og sidenhen blev signet af Mermaid Records.

Mekdes er koldingenser med Etieopiske rødder, men hendes musik har en distinkt souled R&B-lyd, der bevæger sig over landegrænser. Specielt dagens udgivelse “On My Mind”, der kun er hendes tredje single, lyder allerede som et hit, man godt kunne se få international success.

Hendes vokal og musik udstråler generelt en varme, som kun soul kan når det er bedst, og “On My Mind” har da også sit grundlag i en dejlig kærlig tankegang, om at give sine nærmeste plads til at gå deres egne veje. Mekdes fortæller selv:

– Jeg skrev ‘On My Mind’, da jeg lige var blevet færdig i gymnasiet og mange af mine venner enten skulle ud på lange rejser eller flytte til et andet land. Sangen er skrevet som et brev til dem, man holder af, som man tænker på, som man savner, og som man ønsker det allerbedste for.

Vi håber det bedste for Mekdes og venter i spænding på næste udspil fra den spirende kunstner.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com