fbpx

Danske Piscot bearbejder traumer på sin debutsingle “Exposed”

Foto: Daniel Uldall

Kan man skabe noget smukt ud af det grimmeste, der findes? Piscot forsøger med den melankolske sang “Exposed”.

Dreng møder pige, dreng mister pige, dreng er efterladt i en verden af angst, selvmedlidenhed og sorg. Det er en historie vi alle kender, men der ligger meget mere bag danske Piscots melankolske debuttrack “Exposed”.

Du har måske hørt navnet Patrick Piscot før i en mere dyster sammenhæng. I 2012 udgav han bogen ‘Flugten Fra Utøya’ om sin oplevelse under det forfærdelige angreb på øen i 2011. Han har kæmpet med det traume siden, og musikken blev hans værktøj til at bearbejde den hændelse. Efter en længere kamp, tilbagefald og hans fars død i 2018, er han nu klar med det første, følelsesladede resultat.

Debutsinglen “Exposed” er en ærlig blanding af R&B, elektroniske og trappede elementer, der leder tankerne over på superstjernen Post Malones mere stille sange. Selv fortæller Piscot om sangen:

– Jeg udgiver min første single, som en ærlig fortælling om et tidligere forhold, hvor jeg forsvandt og mistede mig selv i en mørk verden af angst, overdreven selvmedlidenhed og sorg. Sorg over at have mistet pigen og ikke mindst mig selv.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com