fbpx

Den canadsiske duo Cleopatrick demonstrerer et nyt take på den typiske lyrik-video

Foto: Janine Van Oostrom

Rock-alt duoen har lavet en musikvideo i bedste ‘generation SoMe’-stil til deres nye single “sanjake”.

fuck whatever you think rock is. its different now.

Således introducerer den canadiske gruppe Cleopatrick sig på deres Spotify-profil. Duoen består af de to barndomsvenner Luke Gruntz og Ian Fraser, og de producerer solid og hård alt-rock. De udgav i 2018 EP’en the boys og er siden da blevet et navn indenfor deres genre. I skrivende stund har gruppen 830.000 månedlige lyttere, så de er ihvertfald godt på vej.

Deres seneste udgivelse er singlen “sanjake”, som landede i fredags sammen med, hvad man nok vil kalde en lyrikvideo. Videoen er nemlig en messenger-gruppechat for bandet og starter med singlens lyrik, som senere hen bliver skiftet ud af et heftigt brug af emojis og en facetime-samtale. Hvem sagde, at det skulle være dyrt at lave en musikvideo? Den canadiske gruppe har ihvertfald formået at nytænke formatet og gjort det på en billig og fjollet måde, og det fungerer egentlig ret godt.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com